Ezt a hirdetést archiválták.

Mátra lábánál, 8600 nm-es telken, családi ház eladó

Szajla Sirok Kossuth Lajos utca 49
4 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3401351
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
 Mátra lábánál eladó, enyhe emelkedős területen, egymás mellett lévő, 4 db ház, melléképületekkel és hozzá tartozó 8600 nm-es telekel. A házak közül 1 felújított és most is lakott, a többi felújítandó. Minden háznál van ásott kút. A házak és a hozzá tartozó telek, enyhe emelkedőn helyezkednek el, ahonnan a kilátás van a környék hegyeire, dombjaira, a felső házból és kertjéből látni a siroki várat, tiszta időben a bélkői hegyoldalt, a recski tó 3 km-re van. A telkek elhelyezkedését L alakban kell elképzelni.
 Az első ház utcasarkon van, jelenleg is lakott, enyhén emelkedős 960 nm-es telken, utcára, kertre dombokra néző. A lakóház 100 nm-es: 2 szoba, egy nagy konyha, előszoba, wc, fürdőszoba, spejz. A fűtés cserépkályhával, konyhában sparhelttal van megoldva, a meleg vizet 2 db 80 l villanybojler adja, főzés gázpalackos tűzhellyel működik, a házban beépített konyha és gardrób bútorok vannak, az ablakok hőszigeteltek, a házban van Wifi, Digi tv és vezetékes telefon. A ház előtt végig húzódó gangról két bejárat van a lakó házba, és innen nyílik a külön bejáratos vendégszoba, zuhanyzóval, wc-vel.  A gangról lehet lemenni a 20 nm-es pincébe, ami télen-nyáron 5 fokos. A kaputól rögtön jobbra van egy fedett, szépen megoldott tűzifatároló, balra egy 100 nm-es épület, amiben van egy szerszámtároló és barkácsoló műhely és akár 4 autó számára garázs. A kert végén félig nyitott nyári konyha, tűzrakó hellyel, ami mellet egy fedett 10 személyes étkező van. A kert füvesített, tujákkal, virágokkal. Az utcáról nem lehet belátni! A telken jelenleg is művelt veteményes van gyümölcsfákkal.
 A második ház, oldal szomszéd, 80 nm-es, félig kész állapotban, 1200 nm-es telken, utcára néző.
 A harmadik és negyedik ház 6440 nm-es belterületi telken vannak, fenti szomszédságban az első házzal. Itt van egy 100 nm-es félig kész és egy 70 nm-es erősen felújítandó ház.
Sikeres adásvétel esetén egy rendkívül értékes üzleti lehetőséget adunk!

Elhelyezkedés
Szajla

Sirok
Kossuth Lajos utca 49

 
Elhelyezkedés
Szajla

Sirok
Kossuth Lajos utca 49